461748166 988838993045709 5346495670366824510 n
 
 
 
Сьогодні мої знайомі - на фронті. Сьогодні мої друзі – на фронті. Сьогодні мої рідні – на фронті. Сьогодні і попередні 950 днів, і попередні декілька років.
 
 
В День захисників і захисниць України, в День Покрови Пресвятої Богородиці, в День козацтва хочу привітати кожного, хто носив чи носить український однострій та захищав чи захищає нашу землю від навали російських загарбників, хто допомагає нашим Захисникам і Захисницям, підтримуючи їх як морально так і фізично, хто чекає на своїх рідних вдома та своїми молитвами освячує шлях до Перемоги.
 
 
Дякую, шановні Захисники і Захисниці за можливість жити в Україні на вільній території. Дякую за можливість допомагати Вам йти до здійснення нашої загальнонаціональної мрії.
 
 
Бажаю кожному з Вас козацької сили духу та Божого захисту. Нехай ваше життя буде сповнене перемог не лише на полі бою, але і в кожному дні!
 
 
Доземний уклін Вам шановні Захисники і Захисниці! Ціною свого життя ви виборюєте наше. Вічна шана живим, вічна пам’ять загиблим! Слава Україні!
 
 
З Україною в серці, з вірою в ПЕРЕМОГУ.
Заступник голови Красноградської районної ради            Тетяна ДУРАЧЕВСЬКА.