соснівкаСьогодні Володимир Птишник відвідав Соснівську сільську раду, де перед громадою про свою роботу звітувала сільський голова Мартинюк Ольга Володимирівна.
В ході свого виступу Ольга Володимирівна проаналізувала роботу сільської ради за 2017 рік: відзачила здобутки, зупинилась на недоліках, окреслила плани на майбутнє, висловила слова вдячності керівникам і працівникам освітніх, медичних закладів,керівникам сільськогосподарських ТОВ, закладів культури, аматорам художньої самодіяльності, депутатам, членам виконкому та працівникам сільської ради, депутатам районної ради, всім, хто підтримує, дає поради, допомагає і словом, і ділом; тим, хто не просто критикує, а вносить конструктивні пропозиції задля покращення суспільного життя громади.
Підсумовуючи виступ О.Мартинюк, голова районної ради В. Птишник зазначив, що 2017 рік видався складним, але разом ми досягли певних результатів. Всі проблемні питання, які виникли та виникатимуть у подальшому, будуть вирішуватися спільними зусиллями районного керівництва, виконавчого комітету сільської ради, громади села та підприємств, що знаходяться на його території.