На засіданні, яке відбулось о 14 годині 00 хвилин 07 жовтня 2021 року, за адресою:  м. Красноград, вул. Соборна, 58-а (1-й поверх, приміщення малої зали Будинку рад) заслухано конкурсні пропозиції кандидатів на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» – Равлюк Руслани Михайлівни та Скубрій Аріни Вікторівни.

За результатом заслуханих конкурсних пропозицій кандидатів та проведених співбесід, комісія вирішила:

рекомендувати кандидатуру Равлюк Руслани Михайлівни на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» на умовах контракту строком на три роки.

Відеозапис проведення конкунрсу за посиланням https://youtu.be/P7GyuL1u4oQ

Конкурсна комісія.

 

Інвестиційний атлас надрокористувача

Нещодавно Державна служба геології та надр України запустила Інвестиційний атлас надрокористувача. Його створили спільно із ДНВП «Гєоінформ України», НАК ««Надра України», ДГП«Укргеофізика» та УкрДГРІ. Наразі до Атласу увійшли 85 об’єктів, їх розподілено по шістьох кошиках — за видами корисних копалин.

Наразі у Інвестиційному атласі надрокористувача представлено вже 85 площ у категоріях вуглеводнева сировина, металічні руди та неметалічні корисні копалини.

Уся інформація знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті Служби ( http://www.geo.gov.ua/investicijnij-atlas-nadrokoristuvacha/ ).

Типовий профайл кожного об‘єкту містить загальний опис ділянки, координати, оціночні ресурси, попередню вартість, мінімальні вимоги до програми робіт, а також посилання на паспорт родовища і відповідні звіти про ділянку. За словами голови Держгеонадр, усі охочі можуть ініціювати одну із запропонованих ділянок на аукціон, або номінувати будь-яку іншу ділянку за власним бажанням.

«Україні потрібні інвестиції та нові робочі місця. Ми запрошуємо усіх охочих розвивати власну справу у сфері надрокористування та братися за реалізацію різних за масштабом проектів, від розробки піску до пошуку газу, — зазначив очільник Служби. — Також прошу повідомляти Держгеонадра про об’єкти надрокористування, що є важливими для розвитку економіки регіону для включення їх до Атласу та виставлення на електронний аукціон».

Інвестиційний атлас надрокористувача – лише один із елементів загальної урядової політики відкритих дверей у сфері надрокористування. Інші важливі елементи – лібералізація доступу до загальної геологічної інформації та якісна промоція об’єктів для інвестування.