Сьогодні з найглибшою повагою і вдячністю вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя за перемогу у Другій світовій війні та подоланні нацизму. Нехай наші спогади про них, будуть вічними, а пам'ять про перемогу над злом спонукає на подальшу боротьбу за територіальну цілісність та суверенітет України в сучасній російсько-українській війні. 

 

Надзвичайний героїзм українського народу, який стояв на передовій у боротьбі проти нацизму під час Другої світової війни, а також мужність та самовідданість українських воїнів, які сьогодні захищають свободу та незалежність України від російських окупантів. Їхні жертви і подвиги будуть нам та нашим нащадкам наукою, яка через десятиліття, через століття не дасть забути ціну, що сплатили та продовжують платити наші Герої. 

 

Пам'ять про подвиги ветеранів - це світло, що освітлює наш шлях зараз та подолає пітьму у майбутньому. Пам'ятаємо про те, що своє життя та здоров’я - найвищу цінність, наші пращури віддалали за наше мирне вчора, наші сучасні герої віддають їх за наше мирне завтра. Пам’ятаємо, перемагаємо!