проєкт1

Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує:

У Харківській та Запорізькій областях за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини реалізується спільний німецько-український проект «VITAL  EAST – Професійно-технічне навчання управителів багатоквартирних будинків і «хаус майстрів» України», в рамках якого планується охопити навчанням молодь з числа внутрішньо переміщених осіб віком до 35-40 років.

Початок занять  запланований на вересень 2021 року, кількість осіб в групі - 25. Навчання буде проходити в м. Харків із залученням викладачів з Харкова та Німеччини. Для осіб, які не проживають в місті Харків буде здійснюватися компенсація за проїзд на підставі квитків.

Для 10 кращих учасників, які пройдуть навчання в рамках проекту та успішно складуть екзаменаційний тест, буде організована освітня тижнева поїздка до Німеччини.  Партнерами проекту з німецької сторони оголошено набір до навчальної групи.

 Контакти для запису до навчальної групи: e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Юлія Самойлова.

За додатковою інформацією звертайтеся до фахівців Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою:                      м. Красноград,  вул. Соборна, 81А або за тел. (05744) 73287.