герб Красноградского р на маленький размерСьогодні під головуванням голови районної ради Володимира Птишника відбулось пленарне засідання позачергової ХХ сесії Красноградської районної ради VII скликання. На порядок денний винесено 11 питань, які на засіданнях постійних комісій районної ради були детально опрацьовані депутатами.

 У ході засідання затверджені Програми:

- підтримки розвитку архівної справи у Красноградському районі на 2017-2019 роки; 

- запобігання загибелі людей на водних об’єктах на 2017-2021 роки.

Депутати заслухали інформацію про хід виконання районної програми забезпечення пожежної безпеки на період до 2020 року.

Внесені зміни до районних Програм:

- модернізація систем централізованого теплопостачання міста Красноград та сіл Красноградського району по забезпеченню скорочення споживання природного газу та його заміщенню на інші види палива на 2014-2017 роки;

- зайнятості населення Красноградського району на період до 2017 року.

Також депутати ухвалили ряд питань, що стосуються управління майном комунальної власності.

У розділі "Різне" про боротьбу з незаконною вирубкою лісових насаджень у лісосмугах інформував В. Розсоха, начальник відділу управління превентивної діяльності Красноградського відділення поліції Головного управління національної поліції Харківської області. Дане питання актуальне для Красноградщини, тому викликало окрему дискусію у депутатів.

Про стан фінансування доріг державного значення інформував Ю. Лейдякін, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області з фінансово економічних питань.

5454   5464   5465