16 листопада у Будинку техніки БУ «Укрбургаз» відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Це свято традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

Серед гостей, які були присутні на святі – депутат обласної ради Максим Колінько та голова районної ради Володимир Птишник.

Максим Колінько передав привітання від голови обласної ради Сергія Чернова: «З почуттям глибокої шани і поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства за самовіддану працю, мудрість і натруджені руки. Нехай ваша досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут виробленої продукції.»

Володимир Птишник щиросердечно привітав працівників галузі та усіх присутніх в залі зі святом, побажав трудівникам сільського господарства невичерпної енергії і натхнення у їхній нелегкій праці, завдяки якій у кожного з нас є на столі хліб.

Керівництво області та району високо цінує вклад кожного працівника сільського господарства у розвиток Красноградщини. Нагородами Харківської обласної ради та Красноградської районної ради відзначені кращі працівники сільськогосподарської галузі.

По завершенню офіційної частини для присутніх відбувся святковий концерт.

Захід був пронизаний нотками щирості, добра, поваги і безмежної вдячності за невтомний труд працівників аграрного сектору.

IMG 0547  IMG 0458

IMG 0470  IMG 0527