поліція

Про співпрацю щодо підтримання стабільної криміногенної обстановки та правопорядку під час робочої зустрічі домовились керівник Красноградського відділу поліції Олексій Стрілець та представники влади Харківщини та Красноградського району.
Цього тижня, в приміщенні приймальні громадян голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, відбулася робоча зустріч начальника Красноградського відділу поліції з головою Харківської обласної Ради Сергієм Черновим та головою Красноградської районної ради Володимиром Птишником.
Під час зустрічі присутні обговорили питання щодо тісної співпраці поліції з органами місцевої та районної влади з метою забезпечення безпеки у місті та районі, профілактики правопорушень, зниження рівня злочинності.
«Налагодження повного взаєморозуміння між поліцією і місцевою владою – це важливий аспект у роботі правоохоронних органів. Адже завдяки співпраці ми зможемо забезпечити правопорядок та безпеку громадян», - зазначив начальник Красноградського відділу поліції Олексій Стрілець.

Джерело: Поліція Красноградщини