Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки на конкурентних засадах

на території Кирилівської сільської ради Красноградського району Харківської області

         1.Мета проведення конкурсу: визначення виконавця земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки на конкурентних засадах на території Кирилівської сільської ради Красноградського району Харківської області.

         2.Визначення виконавця земельних торгів організатором земельних торгів здійснюється у порядку, визначеному законодавством.

         3.Витрати на організацію і проведення земельних торгів, у тому числі виплата винагороди виконавцю земельних торгів, здійснюватимуться без витрачання бюджетних коштів.

         4.Умови відбору виконавця земельних торгів:

- виконавець забезпечує підготовку лотів за власний рахунок з наступним відшкодуванням йому витрат переможцем земельних торгів у відповідності до частини п’ятої статті 136 Земельного кодексу України.

- витрати (видатки), здійснені виконавцем на проведення земельних торгів, відшкодовуються йому переможцем земельних торгів у відповідності до частини п’ятої статті 135 Земельного кодексу України;

           5. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка “На відбір виконавця послуг з підготовки та проведення земельних торгів” із зазначенням об’єкта. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з пропозицією щодо вартості виготовлення документації із землеустрою, нормативної грошової оцінки та терміну виконання таких робіт.Усі сторінки документів, що надаються претендентом у складі його пропозиції повинні бути засвідчені посадовими особами претендента відповідно до компетенції та з дотриманням норм чинного законодавства України в сфері оформлювання документів. Документи мають бути без поправок, дописок тощо.

           6. Перелік підтверджуючих документів, які подаються на відбір виконавців:

- реєстр документів, наданих у складі пропозиції (за формою згідно з додатком 4);

- відомості про претендента (за формою згідно з додатком 3);

- копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ;

- копія(ї) дозвільного(их) документа(ів);

- інформація про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід:

                  для здійснення робіт із землеустрою – наявність у складі учасника за основним місцем роботи не менше двох сертифікованих інженерів-землевпорядників, які є відповідальними за якість робіт із землеустрою та які зареєстровані в Державному реєстрі сертифікованих інженерів-землевпорядників відповідно до Закону України «Про землеустрій»;

                  для проведення земельних торгів – суб’єкт господарювання повинен мати у складі не менше двох ліцитаторів (за основним місцем роботи або залучених за трудовим договором (на умовах сумісництва, строкового контракту тощо з урахуванням вимог законодавства про працю), ліцитатори повинні мати вищу освіту та відповідні кваліфікаційні сертифікати (документальним підтвердженням є копії кваліфікаційних сертифікатів інженера-землевпорядника, кваліфікаційних свідоцтв ліцитаторів);

- інформація про продані лоти: кількість за 2018-2020 роки, стартова ціна, ціна їх продажу порівняно зі стартовою ціною (для претендента на проведення земельних торгів);

      

В запечатаному конверті подається пропозиція про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях).

Суб’єкти господарювання, що мають право на проведення земельних торгів можуть подавати пропозиції на відбір виконавця торгів до 16:00 год. 14 липня 2020 року.

Конкурс з визначення виконавця земельних торгів відбудеться 17 липня 2020 року о 10-00 годині в приміщенні Кирилівської сільської ради. (с. Кирилівка, вул. Центральна, 84)

Поштова адреса, за якою подаються документи:

63320, Харківська область

Красноградський район

с. Кирилівка

вул. Центральна, 84

Контактні телефони: 057-44-96-440 , 0953065690

телефон для довідок: 0953065690

Кирилівський сільський голова                                             Тетяна Нерушенко