IMG 3873 1024x682Урочистий захід із цієї нагоди відбувся в краєзнавчому музеї ім. П. Д. Мартиновича.

Ювілей української армії доводиться відзначати в досить непростих умовах сьогодення. Тривають активні бої на Сході, щодня в зоні АТО є постраждалі… Та незважаючи на побутові негаразди, розлуку з рідними і постійну небезпеку, наші захисники стримують напір збройних формувань і роблять усе можливе, аби велика біда не прийшла й у наші з вами домівки.

Про це говорили на зібранні Євген Третяков — голова районної державної адміністрації, Юлія Гладкова — начальник відділу з питань комунальної власності районної ради, Володимир Максим — міський голова, Ніна Мусатова — помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда, Олександр Клочков — депутат районної ради.

Вони сердечно вітали присутніх зі святом. Так, цей день особливий для всіх тих, хто в різні роки служив у Збройних силах, захищав рубежі своєї Батьківщини, хто знає силу армійської дружби і не боїться труднощів. Це стосується і Віталія Буйленка, Олександра Валевича, Віктора Домбровського, Віталія Сіладі, Олександра Ткаченка та багатьох наших земляків, які були учасниками антитерористичної операції на Сході, і Володимира Мірошніченка, Геннадія Сільченка, Володимира Головяшкіна, Віктора Гобовича та інших офіцерів запасу і ветеранів військової служби. Усім їм щира подяка за служіння Вітчизні, мужність та активну громадянську позицію.

Недаремно такими зворушливими цього дня були виступи наймолодших учасників дійства — вихованців дошкільного навчального закладу № 5. Насамперед саме заради таких дівчаток і хлопчиків захищають країну наші відважні сильні воїни.

Джерело: http://visti-krasnograd.net