Красноградська районна рада на запит територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області оголошує пошук кандидатів у присяжні Красноградського районного суду Харківської області із числа громадян, що проживають на території Красноградської міської територіальної громади та Наталинської сільської територіальної громади Красноградського району.

Інформація актуальна для громадян України віком від тридцяти до шістдесяти п’яти років, які постійно проживають на території  Красноградської і Наталинської  громад Красноградського району, мають бажання бути присяжними Красноградського районного суду і відповідають вимогам, встановленим Законом України «Про судоустрій і статус суддів». 

Заяву про включення до списку присяжних Красноградського районного суду необхідно подати до Красноградської районної ради за адресою: вул.Соборна, 58-а, м.Красноград, Харківська обл. до 10 жовтня 2023 року або надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

ЗАВАНТАЖИТИ ЗРАЗОК ЗАЯВИ