ЕЛЕКТРОННИЙ БЮЛЕТЕНЬ

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; сайт: кrrada.kh.ua

РЕЙТИНГОВЕ ГОЛОСУВАННЯ

за кандидатів у члени наглядової ради

Красноградського комунального

підприємства «Водоканал»

п.п.

Прізвище, ім’я, по батькові громадськість, громадське об’єднання або організація бали
1 2 3 4 5
1.

Матвієнко

Віталій Вікторович;

представник громади міста Краснограда          
2.

Стелюков

Костянтин Миколайович

представник громади міста Краснограда          

Електронний бюлетень для голосування заповнюється шляхом обов’язкового виставлення кандидатам рейтингових балів від 1 до 5 позначкою «+». Кожен з рейтингових балів виставляється лише один раз незалежно від кількості включених до електронного бюлетеня кандидатів.

Заповнений електронний бюлетень надсилається на електронну пошту виконавчого апарату районної ради- Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або надається у роздрукованому вигляді до приймальні районної ради (вул. Соборна, 58а, м. Красноград) протягом 20 днів з дати розміщення інформації на офіційному веб-сайті Красноградської районної ради - кrrada.kh.ua. При відсиланні декількох бюлетенів з однієї електронної адреси на кожному наступному після першого і при наданні роздрукованих бюлетенів до приймальні, особа яка прийняла участь у голосуванні позначає свій контактний телефон, прізвище, ім’я, за бажанням – по батькові.

Електронний бюлетень, заповнений з порушенням зазначених вимог, є недійсним.