Населення багатьох країн світу успішно користується освітянськими можливостями Інтернету вже не перший рік. В Україні масові онлайн курси набувають певної розповсюдженості лише зараз. Якість освіти в Інтернеті не поступається університетському рівню, вона покращує рівень знань, пропонує вдосконалити навички, які подарувала нам вища освіта та слугує прекрасним помічником для саморозвитку.

Шановні друзі!

Скористайтесь навчальними онлайн платформами! Навчайтесь у зручний для Вас час! Відео-лекції, тести та форуми доступні цілодобово. Проходьте курси, не виходячи з дому чи перебуваючи в дорозі.

Все, що Вам знадобиться, – це доступ до Інтернету. Навчайтесь на комп’ютері, планшеті чи телефоні: сайт підлаштується під Ваш пристрій.

Сайт Coursera https://www.coursera.org пропонує своїм слухачам сотні безкоштовних онлайн-курсів з різних дисциплін. У разі успішного закінчення користувач отримує сертифікат про проходження курсу. Coursera співпрацює з університетами з різних країн світу для викладання курсів цих навчальних закладів онлайн. Курси є безкоштовними, але для тих, хто хоче отримати сертифікат із персональною верифікацією, передбачені платні сертифікати для окремих курсів. Протягом навчання студент повинен переглядати відео-лекції, які надсилаються йому щотижня, читати рекомендовані статті та виконувати домашні завдання. Більше 170 курсів мають українські субтитри.

         Подати заявку або дізнатися деталі щодо тематики курсів від Гарвардського університету можна за посиланням https://online-learning.harvard.edu

55 безкоштовних онлайн-курсів з платними сертифікатами охоплюють такі сфери:

Art & Design

Business

Computer Science

Data Science

Education & Teaching

Health & Medicine

Humanities

Mathematics

Programming

Science

Social Sciences

Долучайтесь до сучасної онлайн освіти!