Світлична

Світлична2

В рамках робочого візиту до Красноградської ЦРЛ народна депутатка України від 179 округу Юлія Світлична

На потреби Красноградської районної лікарні  Юлія Світлична передала медичні прилади для контролю стану здоров’я пацієнтів та засоби індивідуального захисту для лікарів. Саме захисні костюми, медичні маски та рукавички дуже потрібні зараз медикам.

На сьогодні склалась вкрай непроста ситуація із забезпеченням найнеобхіднішими речами тих, хто зустрічає пандемію першими - медичний персонал та лікарів. Особливо актуальною ця проблема постає для районних лікарень, віддалених від обласного центру. Красноградську центральну районну лікарню було включено до переліку опорних закладів, що прийматимуть пацієнтів із COVID-19, тому забезпечити захист лікарів потрібно якнайшвидше.

«Захистити персонал лікарень, які стоятимуть на першій лінії оборони- першочергова задача. І до цього потрібно ставитись дуже відповідально- не створювати штучну паніку, ажіотаж, а допомагати спільними зусиллями там, де кожен бачить таку можливість!»,- вважає Юлія Світлична.

Вона побажала медикам здоров’я, а жителів закликала відповідально ставитись до профілактичних дій, які можуть запобігти поширенню інфекції. Добре відомо, що наразі саме засоби індивідуального захисту, біозахисні костюми, медичні інструменти та специфічні протиепідемічні прилади є дефіцитом світового рівня. І для Красноградської ЦРЛ допомога народної депутатки є вкрай важливою та затребуваною. Працівники закладу подякували Юлії Світличній за відповідальне ставлення до безпеки мешканців району і за підтримку ініціативи депутатів Харківської обласної ради щодо прийняття рішення по виділенню коштів на ремонт Красноградської районної лікарні.