Шановні отримувачі житлових субсидій!

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що субсидія на оплату за теплопостачання призначається в межах соціальної норми житла, яка затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування».

Даною постановою установлені такі соціальні нормативи користування послугами для централізованого опалення (теплопостачання), щодо оплати яких держава надає субсидії - у разі використання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) абонентами, квартири яких обладнані будинковими приладами обліку, - 0,0431 Гкал на 1 кв. метр опалюваної площі на місяць в опалювальний період, з урахуванням коригуючого коефіцієнта для розрахунку розміру витрат теплової енергії на потреби централізованого опалення для Харківської області – 0,43.

        Громадяни, яким призначено субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, зобов’язані щомісяця сплачувати   вартість фактично спожитої послуги з урахуванням розміру призначеної субсидії (крім випадків нарахування плати за послугу з централізованого опалення за відсутності засобів обліку теплової енергії тоді одержувач субсидії повинен щомісяця сплачувати за централізоване опалення обов’язкову частку платежу). 
        Звертаємо Вашу увагу, якщо використано теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) понад норму перерахунок діючої субсидії згідно діючого законодавства не передбачено.

Отримати будь яку інформацію про отримання житлових субсидій можна в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.