КАЙДАШ

СЕСІЯ 1

СЕСІЯ

СЕСІЯ 2

Небезпека розповсюдження коронавірусу спонукала всі служби Красноградського району діяти злагоджено. Адже усі розуміють міру відповідальності та ціну помилки. Тож керівництво району разом з підприємствами та установами Красноградщини спільно працюють у напрямку ліквідації можливих наслідків, спричинених надзвичайною ситуацією. - Про це наголошує голова районної ради Володимир Птишник.

За ініціативи очільника  районної ради Володимира Птишника та голови районної державної адміністрації Олександра Кайдаша на засіданнях LXII та LXIII позачергової сесіях районної ради депутати підтримали та ухвалили ряд рішень по виділенню коштів на поповнення матеріально-технічної бази КНП Красноградська ЦРЛ, а саме на виготовлення ПКД по об’єкту «Реконструкція приймального відділення «КНП Красноградська ЦРЛ»», придбання сучасного апарату ШВЛ, кисневих концентраторів, засобів індивідуального захисту працівникам ЦРЛ та медичного обладнання, необхідного для надання допомоги пацієнтам із Сovid-19. До фінансування потреб районної лікарні долучились Красноградська міська та сільські ради району.Також на позачерговому пленарному засіданні 3 квітня внесли зміни до районної програми накопичення місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їхніх наслідків на 2019-2020 роки щодо забезпечення паливно-мастильними матеріалами відповідних служб, що проводять дезинфекцію вхідних груп багатоквартирних будинків, об’єктів благоустрою тощо. Рішенння прийняте відповідно до Постанови уряду від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Сovid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами. За необхідності фінасування буде збільшено.

Певен, разом ми знайдемо вихід зі скрути, в яку наразі потрапили всі країни світу. Головне — не панікувати, а виконувати всі запобіжні заходи, передбачені карантином. Кожен громадянин повинен усвідомити, що його особисте здоров’я та благополуччя ближніх залежить безпосередньо від нього. Тож будьмо свідомими.