Надрукувати
Новини

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня — одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України.

Сьогодні у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва. З теплими словами привітання до присутніх звернувся голова районної ради Володимир Птишник, який у своєму виступі зауважив, що свято Покрови Пресвятої Богородиці і День захисника України тісно пов’язані між собою та уособлюють мужність і героїзм захисників України на всіх етапах її історії. Він подякував усім захисникам України за їх мужність, звитягу, героїзм та побажав доброго здоров’я, довгих років життя, миру, щастя і сімейного затишку. На завершення своєї промови Володимир Олександрович вручив відзнаки районної ради за високий професіоналізм, активну життєву і громадянську позицію та патріотичне виховання молоді.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам’ять героїв, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

Захід продовжився виступами місцевих творчих колективів.

IMG 4285

IMG 4238

IMG 4244

IMG 4254

IMG 4193

IMG 4277

 

IMG 4298

IMG 4190