Надрукувати
Новини

освіта265 років освіта нашого краю стоїть на вершині тисячоліть і дає дорогу в життя своїм дітям, яким жити і творити щастя на Землі.

27 квітня голова районної ради В. Птишник взяв участь в урочистостях з нагоди 265-ї річниці заснування освіти в Красноградському районі. 

На заході із цікавістю присутні гості, викладачі та учні переглянули фотолітопис, що висвітлив славетні віхи історії становлення навчальних закладів, ознайомились із досягненнями сучасної освіти нашого краю.

Приємно зазначити, що сьогодні серед учнівської молоді велика кількість активних учасників громадського життя, патріотів своєї школи, свого міста, своєї держави, а серед колишніх випускників шкіл Краснограда - Чернов Сергій Іванович, голова Харківської обласної ради, Птишник Володимир Олександрович, голова районної ради, Максим Володимир Іванович, міський голова - нині досвічені, компетентні та відповідальні керівники.

Школа ХХІ століття - справжній храм науки, який черпає енергію з натхнення своїх наставників і вихованців.

У стінах навчальних закладів вже давно переконані: доля завжди на боці сильних і наполегливих, ініціативних і небайдужих.