Надрукувати
Новини

650x480 toHeight 100 images djmediatools 044.jpg.46Сьогодні на селекторній нараді Харківської обласної ради під головуванням заступників голови Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» - першого заступника голови обласної ради Коваленка В.М. та голови постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Немикіної Л.П. були обговорені загальні умови щодо участі в 2017 році в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

У нараді взяли участь голова районної ради Птишник В.О., начальник управління Державної казначейської служби України у Красноградському районі Харківської області Демченко В.М., начальник фінансового управління райдержадміністрації Щербина Н.І., начальник відділу освіти райдержадміністрації Турова А.І., керівники комунальних підприємств, представники міської ради, сільські голови.

Немикіна Л.П. зазначила, що максимальна сума фінансування залишилась у розмірі 200 тисяч гривень, а  до переліку необхідних для подачі документів додано наступне:  інформацію про партнерів, кошторис витрат та резюме конкурсанта.  При цьому конкурсанти повинні визначати ефективність проектів та надавати фотозвіти перед та після їх реалізації. До ініціативної групи, що подає проект, має входити не менше ніж п’ять осіб, при цьому директор закладу, ініціативна група якого подається на участь, не може бути керівником проекту.

За результатами проведеної селекторної наради учасники отримали важливу інформацію та вичерпні відповіді на поставлені запитання.