Надрукувати
Новини

fkbvtyns

Шановні громадяни!

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 25.01.2018 №41 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. №1751 і від 22 лютого 2006 р. №189» якою внесено зміни до Порядку призначення та виплати тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме.

Даною постановою передбачено, що громадяни, яким визначений судом у  твердій  грошовій сумі розмір аліментів є меншим від мінімального розміру аліментів на одну дитину, що передбачений частиною другою статті 182 Сімейного кодексу України(що становить 30 відсотків прожиткового  мінімуму,  встановленого  законом  для дитини відповідного віку) втратили право на отримання тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів.  

Отримати будь яку інформацію про отримання усіх видів державних допомог  можна  в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.