Надрукувати
Новини

Красноградська районна рада на запит територіального управління Державної судової адміністрації України у Харківській області оголошує пошук кандидатів у присяжні Нововодолазького районного суду Харківської області із числа громадян, що проживають на території Старовірівської сільської територіальної громади Красноградського району.

Інформація актуальна для громадян України віком від тридцяти до шістдесяти п’яти років, які постійно проживають на території  Старовірівської сільської територіальної громади Красноградського району та мають бажання бути присяжними Нововодолазького районного суду і відповідають вимогам, встановленим Законом України «Про судоустрій і статус суддів». 

Заяву про включення до списку присяжних Нововодолазького районного суду необхідно подати до Красноградської районної ради за адресою: вул.Соборна, 58-а, м.Красноград, Харківська обл. до 17 травня 2023 року або надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ЗАВАНТАЖИТИ ЗРАЗОК ЗАЯВИ