Надрукувати
Новини

17 11 734x448Попередні результати діяльності робочої групи з питань формування госпітальних округів у Харківській області будуть розглянуті під час Загальних зборів Асоціації 2 серпня 2017 року у смт Старий Салтів.

У 2017 році спільним розпорядженням голови Харківської обласної ради та голови облдержадміністрації створено робочу групу з питань впровадження в області медичної реформи та формування госпітальних округів Харківської області.

За інформацією Харківської обласної державної адміністрації, з метою недопущення погіршення якості та доступності надання медичної допомоги мешканцям області, за результатами засідання робочої групи від 07 липня 2017 року схвалено звернення обласної державної адміністрації до Міністерства охорони здоров’я України про перенесення терміну прийняття управлінського рішення щодо створення госпітальних округів Харківської області на рівні центральних органів влади на 2018 рік після початку реалізації реформи на первинній ланці.

На Загальних зборах Асоціації буде заслухано радника заступника голови ХОДА – Олександра Галацана, який детальніше розповість керівникам місцевих рад про хід роботи у цьому напрямі.

Джерело: http://association.kharkov.ua/