Надрукувати
Новини

FFyFdtpPvRQ3 листопада 2016 року відбулося пленарне засідання XIV позачергової сесії Красноградської районної ради VII скликання, яке провів голова районної ради Володимир Птишник.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Євген Третяков, керівники районних служб, структурних підрозділів, комунальних підприємств, сільські голови, представники громадських об’єднань та місцевих засобів масової інформації.

До порядку денного було внесено 21 питання, які відповідно до Регламенту Красноградської районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях профільних постійних комісій.

У ході засідання сесії були внесені зміни до районного бюджету на 2016 рік та таких районних Програм:

-         «Новий освітній простір Красноградщини» на 2015-2019 роки;

-         економічного і соціального розвитку Красноградського району на 2016 рік;

-         удосконалення медичної допомоги мешканцям Красноградського району в рамках єдиного медичного простору на 2012-2016 роки;

-         забезпечення пожежної безпеки на період до 2020 року.

Затверджена Програма підтримки діяльності Красноградського районного суду Харківської області на 2017-2018 роки.

Крім того, розглянули низку земельних питань та тих, що стосуються управління майном територіальних громад міста, сіл та селищ Красноградського району.

З усіх питань порядку денного роботи сесії районної ради прийнято відповідні рішення.

У розділі «Різне» заступник начальника служби лінії Лозівського високовольтного РЕМ Володимир Ліщина проінформував присутніх про заходи з попередження розкрадання енергетичного обладнання в АК «Харківобленерго».

Відповідно до чинного законодавства усі рішення районної ради та результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради у розділі «Рішення сесій районної ради».