Надрукувати
Новини
osbbbПрийом громадян – одна із форм спілкування представників влади з населенням і проводиться для реалізації громадянами свого права на звернення та оперативного вирішення актуальних питань.
Реагуючи на звернення мешканців с. Піщанка, щодо вирішення питання затоплення підвалу житлового будинку підземними водами, голова районної ради В. Птишник ініціював проведення виїздної наради за участі Піщанського сільського голови С. Кривенко, начальника КП «Водоканал» М. Дубини, директора підприємства теплових мереж О. Сидоренка, директора ЖРЕП О. Крятова та жителів, які потерпають від вологи у квартирах будинку № 5, що по вул. 8 Березня.
Під час огляду було з’ясовано, що в результаті танення снігу рівень води у підвальних приміщеннях будинку значно підвищився -  вони майже на 1,5 м заповнені підземними водами, через що канали теплопостачання повністю затоплені,  а у деяких квартирах навіть піднялась підлога.
Проаналізувавши масштаби підтоплення безпосередньо на місці, голова районної ради спільно з сільським головою та керівниками комунальних підприємств прийняли рішення стосовно модернізації системи опалення та відновлення системи водовідведення. Кошти на зазначені заходи будуть виділені з бюджету Піщанської сільської ради та вже до наступного опалювального сезону роботи будуть виконані.