Надрукувати
Новини

650x480 toHeight 100 images djmediatools img 5287Традиційно свято Першого дзвоника на подвір’ях навчальних закладів Красноградщини зібрало чимало гостей. Цього року школи майоріли синьо-жовтими прапорами, різнобарвними вишиванками, трепетним співом гімну України.

Школярів, учителів та батьків багатопрофільного ліцею Красноградської районної державної адміністрації та Наталинського НВК вітали голова Харківської обласної ради С. Чернов, голова Красноградської районної ради В. Птишник та голова Красноградської РДА Є. Третяков.

Депутати Красноградської районної ради також взяли участь у святкових заходах та привітали учнів навчально-виховних комплексів та загальноосвітніх шкіл нашого району з Днем знань.

Цього дня Красноградський багатопрофільний ліцей отримав новий шкільний автобус, який був придбаний за кошти платників податків. У Наталинському НВК після урочистої лінійки, присвяченій святу Першого дзвоника, С. Чернов,       В. Птишник та Є. Третяков відкрили 3 міні-проекти в рамках обласного конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє», а саме:

За участю почесних гостей урочисто вiдкрито ще 2 міні-проекти у м. Красноград:

          650x480 toHeight 100 images djmediatools img 5146