Надрукувати
Новини

8qgkEye79ag12 травня 2017 року у  малій залі Будинку рад під головуванням голови районної ради Птишника В.О., відбулась координаційна нарада членів Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області в Красноградському районі, у якій взяли участь перший заступник міського голови  Кревсун Г.П., сільські голови.

Для всебічного обговорення  питань порядку денного були запрошені: керівник апарату Красноградської РДА Сах І.В, начальник фінансового управління КРДА Щербина Н.І., начальник архівного відділу КРДА Вербицька Т.В., бухгалтера виконавчих апаратів міської та сільських рад, директор КП «Архітектурне бюро Красноградського району» Терещенко Л.П., начальник Красноградського РЕМ Жданов Р.В., начальник  районного відділення «Харківенергозбут» Бірюков В.М., заступник начальника  Красноградського відділу поліції Розсоха В.Г.

YRwCtgdvLe8В процесі обговорення питання  "Транспортування тіл загиблих  на території  Красноградського району" учасниками наради  було відзначено законодавчу неврегульованість даного питання та рекомендовано представникам поліції зробити аналіз ситуації, яка склалася в районі в цілому та проінформувати стосовно досвіду з даного питання в інших районах області.

При розгляді питання порядку денного "Заходи щодо запобігання розкраданню енергетичного обладнання" було вирішено  рекомендувати  Красноградському РЕМ  провести освітлення  підстанцій  та встановити на них сигналізацію. Крім того, сільські голови взяли на себе зобов’зання  за сприяння працівників РЕМу провести роботу по інформуванню населення щодо важливості збереження об’єктів енергопостачання  для  життя та розвитку села.

В резутаті тривалої та жвавої дискусії  з питання "Фінансування об’єднаного  трудового архіву" учасниками наради було вирішено створити робочу групу за участю керівників Управління державної казначейської служби України в Красноградському районі та фінансового управління КРДА   для вишукання можливих шляхів фінансування майбутнього архівного закладу.