Надрукувати
Новини

96086189 777437609453128 8772740627889651712 n

Шановні красноградці!
 
Сердечно вітаю вас з Днем Великого Подвигу – 75-ю річницею Великої Перемоги!
Ці знаменні дні уособлюють в собі героїзм, ратну працю ветеранів війни та вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.
8 травня – це данина пам’яті загиблих, ми низько схиляємо голову перед ними, шануємо їхню пам’ять і згадуємо їх в цей день.
Пам’ятна дата встановлена для вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих.
9 травня – це день вшанування живих.
Ми вшанувуємо ветеранів, які віддавали все, що є, для перемоги, та забезпечили День Перемоги. Ці дні об’єднують країну.
Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для всіх була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями.
Ми пам’ятаємо, що той хто захищає свою рідну землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
Наш обов’язок гідно вшанувати подвиг Українського народу, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловити повагу усім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, посилити турботу про ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань, утвердити спадкоємності традицій воїнів – переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни, консолідувати суспільство навколо ідеї захисту України.
В свою чергу, хочу привітати шановних Ветеранів з Днем доблесті і звитяги, Днем Великого подвигу – 75-ю річницею Великої Перемоги. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищої життєвою істиною є вірність вашій справі, довічна шана і повага.
Сьогодні, коли знову з життя йдуть найкращі сини України, виборюючи мир і спокій на сході нашої держави, ваш досвід, непереможна сила духу та духовний заповіт приведуть нас до очікуваної перемоги.
Тож нехай Велика Перемога наповнює всіх нас упевненістю в могутність нашої держави, бажанням працювати і перемагати, усіма своїми справами утверджувати мир та гармонію на власній землі.
Міцного здоров’я, щастя та добробуту вам і вашим родинам!
З повагою
Голова
Красноградської районної ради Володимир ПТИШНИК