Надрукувати
Новини

13 березня у приміщенні Петрівської сільської ради відбулась зустріч голови Красноградської районної ради В.Птишника з представниками Петрівської територіальної громади, в ході якої голова райради проінформував мешканців про роботу, проведену в районі протягом 2018 року. Зазначив, що багато вдалось досягти завдяки співпраці депутатського корпусу районної ради та Красноградської районної державної адміністрації.   

 Відмітив, що багато зроблено й на території Петрівської сільської ради, подякував працівникам та депутатам сільради за злагоджену плідну роботу.

Цьогоріч сільська рада бере участь у конкурсі міні-проектів Харківської обласної ради та буде реалізовувати міні-проект «Капітальний ремонт приміщення їдальні Петрівського НВК», кошторис якого складає близько 300 тисяч гривень.

Спілкуючись з громадою, голова районної ради окреслив проблеми населених пунктів сільської ради та шляхи їх вирішення.  Конкретні питання мешканців стосувались функціонування водонапірних башт у с.Петрівка та селищі Балки, ремонту доріг між населеними пунктами, спиляння аварійних дерев, проведення робіт з благоустрою та встановлення дитячих ігрових майданчиків.

В ході зустрічі перед громадою прозвітував депутат Красноградської районної ради М.А.Кудревич, який постійно опікується проблемами сільської ради та активно допомагає у їх вирішенні.

IMG 20190313 141535