Надрукувати
Новини

den 1024x654Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування – професійне свято всіх, хто наділений високим правом представляти інтереси громадян у представницьких органах та приймати від їх імені рішення та працівників виконавчих апаратів, які забезпечують виконання радами своїх повноважень.

Сьогодні переважній більшості самоврядних громад району вдається вирішувати хай і не глобальні, хай для когось і буденні, проте для тих людей, що обрали своєю діяльністю службу в органах місцевого самоврядування, першочергові і невідкладні завдання, такі як створення та підтримки сприятливого життєвого середовища, необхідного для всебічного розвитку людини, надання мешканцям територіальних громад якісних і доступних публічних послуг.

І, беззаперечно, величезна роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, адже саме ради представляють інтереси своєї територіальної громади, і саме ради втілюють в життя основні принципи місцевого самоврядування.

Пріоритетним напрямком в діяльності районної ради є і надалі залишатиметься першочергове вирішення соціальних питань: покращення медичного обслуговування населення, створення  належних умов у освітянській галузі, проведення вуличного освітлення населених пунктів, ремонт доріг, розвиток культури, тобто усе, що ми називаємо рівнем і якістю життя. Запорукою успіху на цьому шляху є конструктивна співпраця та партнерські відносини всіх гілок влади. І мені приємно відзначити, що сьогодні районна рада, районна державна адміністрація, сільські ради разом працюють над забезпеченням сталого та всебічного розвитку рідного краю, задоволенням спільних інтересів територіальних громад.

Вітаю депутатів рад усіх рівнів, сільських голів, працівників виконавчих апаратів рад з Днем місцевого самоврядування.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.  У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, щастя і миру, звершення усіх ваших сподівань та непохитної віри у себе і майбутнє нашої держави!

З повагою

голова Красноградської районної ради Володимир Птишник