Надрукувати
Новини

Нещодавно завершився об'їзд сільських рад Красноградщини. Метою даного об'їзду було визначення переможців у щорічному конкурсі "Краща рада району". Голова районної ради Володимир Птишник з комісією  оглянули об’єкти соціальної інфраструктури, а саме: шкіл, дошкільних навчальних закладів, закладів культури, медичних закладів. Також звертали увагу на благоустрій територій сільських рад.

Під час об'їздів Володимир Олександрович поспілкувався з місцевими жителями, спільно обговорили проблемні питання територіальних громад. Нині для сільських мешканців важливими проблемами є надання субсидій, функціонування сільської медицини, перерахунки пенсій. Іх також хвилює відсутність вуличного освітлення та погані дороги. Дуже часто селяни скаржаться на невирішеність земельнх питань, незадовільне перевезення пільгового контингенту, відсутність медикаментів для лікування цукрового діабету. Не завжди вирішуються проблеми на місцях і питання видалення сухих дерев, які в негоду здатні не лише залишити оселі без світла, а й пошкодити покрівлі будівель. Разом із органами місцевого самоврядування на місцях, районна рада переймається та намагається вирішувати ці питання, хоча чимало означених проблем потрібно врегульовувати на рівні держави.

29 листопада відбулось засідання комісії районного конкурсу "Краща рада району", на якому члени комісії зважено та одноглосно визначили переможців та номінантів. Результати будуть оголошені на урочистому заході з нагоди Дня місцевого самоврядування, який відбудеться 8 грудня.

обїзд сосн

обїзд петрів