Надрукувати
Новини

міська рада

Дорогі земляки!

Вітаю територіальну громаду Красноградщини із 74-ю річницею визволення нашого краю від фашистських загарбників та з 286-ю річницею заснування міста!

18 вересня 1943 року в запеклих боях Красноград було визволено від фашистської окупації. Тому у цей день з особливим відчуттям неоплатного боргу ми віддаємо данину пам’яті воїнам, які відстояли місто, подарувавши йому друге народження.

У пам’яті поколінь навіки залишиться приклад патріотизму та мужності, непохитної волі та відданості, які проявили наші земляки на фронтах Великої Вітчизняної війни.

Рідний Красноград зустрічає свій день народження з новими силами, енергією, гордістю за видатні здобутки і головним багатством – щирими і талановитими жителями. Адже саме наполеглива праця багатьох поколінь городян зробила Красноград таким, яким він є сьогодні, – містом зі значним потенціалом і прекрасними перспективами

Хай серця усіх красноградців завжди зігріває відверта любов до рідної землі та надає наснаги для добрих справ, адже взаєморозуміння, відповідальність і щоденна копітка праця кожного є фундаментом для досягнення спільної мети - процвітання рідного міста.

Від імені депутатів обласної ради вітаю усіх жителів міста із знаменними святами. Щиро бажаю мешканцям Краснограда міцного здоров’я та усього найкращого.

Голова Харківської

обласної ради                                                                           С. Чернов