Сьогодні у Будинку техніки панувала святкова та зворушлива атмосфера: випускний святкували студенти Комунального закладу охорони здоров’я «Красноградський медичний коледж» Харківської обласної ради. Від імені голови районної ради Володимира Птишника та депутатського корпусу випускників привітала начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради Любов Полякова. З нагоди хвилюючого свята вона передала присутнім вітання від голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

«Сьогодні ви залишаєте стіни рідного навчального закладу та вступаєте в професійне життя. Обрана вами професія дуже благородна, тожсподіваюсь, щови з гордістю будете нести високезваннямедичного працівника. Бажаю вам професійнихздобутків, а також на все життязберегтивідданістьобранійпрофесії та завжди бути відданими клятвіГіппократа.»
 За активну участь у громадському житті та культурно-масових заходах Красноградського району Грамотою районної ради нагороджено випускниць відділення «Сестринська справа» Гейко Дарію, Плахтій Марину тавипускниць відділення «Лікувальна справа»Зінченко Катерину, Коломієць Аліну, Соломку Олену.

IMG 0985

IMG 1024

IMG 1032

IMG 1029