Надрукувати
Новини

05.05Відгриміла війна, прошуміли страшні кононади,
Піднялася з руїн, забуяла весною земля.
Ми вклоняємось низько, сивочолі мої ветерани!!!
Пам’ять подвигу Вашому в серці народу жива.

Сьогодні у Красноградському краєзнавчому музеї ім. П.Д. Мартиновича відбувся захід до Дня пам'яті та примирення і 72-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

В День Перемоги по всій Україні вкриваються квітами величні пам’ятники і скромні обеліски. Це означає, що пам’ять народна жива, що подвиг загиблих не забутий. Свято Перемоги назавжди залишиться в історії нашого народу символом героїчного минулого, величі духу і мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни.

05.05.1На урочистому зібранні голова районної ради Володимир Птишник звернувся зі словами вдячності до присутніх ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій в Афганістані та учасників АТО. Він зазначив: "Тільки та країна має право на існування та процвітання, яка пам’ятає про свою історію, про своїх героїв, шанує їх, приділяє увагу. На жаль, багатьох вже немає з нами. Ветеранів тієї страшної війни стає все менше, але від цього ми не повинні менше пам’ятати чи приділяти уваги їм. Ми повинні шанувати всіх героїв нашої держави, яких би часів вони не були. Вони захищали і захищають свою Батьківщину, яка повинна бути незалежною і процвітаючою.»

Володимир Олександрович побажав всім здоров’я, миру, пам’яті, шани від рідних та від держави. Щоб вони її завжди відчували і ніколи не були забутими та покинутими.