Надрукувати
Новини

650x480 toHeight 100 images djmediatools img 6169.jpg.1Засідання робочої групи з питань формування госпітальних округів відбулось сьогодні у малій залі Будинку рад. У засіданні взяв участь перший заступник голови обласної ради Віктор Коваленко,  а також представники обласної державної адміністрації та Харківської міської ради, медичних закладів та установ, профільних вищих навчальних закладів.

«Це дуже копітка робота. Нам необхідно якісно, оперативно та конструктивно відпрацьовувати в  робочій групі, щоб визначити  оптимальні межі та кількість госпітальних округів в області, особливості їх функціонування», - зазначив Віктор Коваленко.

Члени робочої групи ухвалили формат та алгоритм роботи. Також, секретарем робочої групи було обрано начальника комунального закладу охорони здоров'я «Харківський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики»  Олександра Михайловича Зайцева.

На виконання протокольного доручення голови Харківської обласної ради Сергія Чернова від 23 лютого 2017 року, наданого на пленарному засіданні ІХ сесії обласної ради, спільним розпорядженням голови Харківської обласної ради та голови облдержадміністрації створено робочу групу з питань впровадження в області медичної реформи та формування госпітальних округів Харківської області.

Робоча група має до 1 вересня 2017 року підготувати та надати пропозиції щодо формування госпітальних округів Харківської області.

Джерело: http://www.oblrada.kharkov.ua