Надрукувати
Новини

Увага, роботодавці!

            Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості пропонує працівникам вашого підприємства за сприяння державної служби зайнятості отримати ваучер для перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації за умови, якщо особа відповідає наступним вимогам:

Ваучер може бути виданий на навчання за такими професіями: тракторист –машиніст сільськогосподарського виробництва, кухар, токар, слюсар-ремонтник, фрезерувальник, верстатник широкого профіля, оператор верстатів з програмним керуванням, лицювальник-плиточник, монтажник гіпсокартонних конструкцій, кравець, швачка.

Видача ваучерів особам здійснюєтьсявідповідно до Порядкувидачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 207 «Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці» (зі змінами). Перелік професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер, затверджено наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від29.09.202094/35229.

За більш детальною інформацією звертайтесь до спеціалістів центру зайнятості за телефоном: 7-32-87, 7-17-44 або особисто за адресою: м.Красноград, вул. Соборна,81.»