Надрукувати
Новини

Сьогодні у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. 
Щорічно це свято відзначається в нашій державі разом із Днем української писемності та мови, що є символічно, адже кожна освічена людина повинна досконало знати свою історію, витоки писемності свого народу та його культуру. 
Участь у заході взяв голова районної ради Володимир Птишник, який долучився до привітань та передав присутнім теплі слова від голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, вручивши кращим представникам культурної сфери Красноградщини відзнаки обласної ради. Володимир Олександрович наголосив, що працівники культури району стоять на сторожі культурних здобутків та традицій, пропагують моральні принципи і вносять яскравий та неповторний внесок у життя красноградців. Голова районної ради подякував працівникам культури та майстрам народного мистецтва нашого краю за те, що діляться часточками своєї душі, дбаючи про настрій тих, кому дарують красу мистецтва. Завершивши свою промову, Володимир Птишник вручив найкращим працівникам галузі Грамоти районної ради за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури Красноградського району та активну культурно-просвітницьку діяльність.

IMG 4785

IMG 4801

IMG 4814

IMG 4815

IMG 4817

IMG 4818

IMG 4820