Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята – вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем, надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої держави.

Напередодні свята у районному Будинку культури відбувся урочистий захід, на який завітав почесний гість – депутат Харківської обласної ради Максим Колінько. Максим Валерійович привітав присутніх від імені голови обласної ради Сергія Чернова та від себе особисто, після чого вручив відзнаки Харківської обласної ради кращим представникам соціальної сфери Красноградщини.

Працівників соціальної сфери району привітав голова районної ради Володимир Птишник, який у своїй промові зазначив, що прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою людей, які працюють у соціальній сфері, та подякував їм за роботу, побажав присутнім міцного здоров’я, успіхів та здобутків у їх нелегкій справі.

Кращих соціальних працівників було нагороджено Грамотами районної ради за вагомі досягнення в реалізації завдань сучасної державної політики у галузі надання соціальних послуг населенню Красноградського району, відданість своїй справі та сумлінне виконання службових обов’язків.

На завершення урочистостей приємні хвилини відпочинку присутнім подарували місцеві творчі колективи.

IMG 4380

IMG 4382

IMG 4384

IMG 4388

IMG 4396

IMG 4404

IMG 4412

IMG 4414

IMG 4489

IMG 4502