img 8017.jpg.6У с. Миколо-Комишувата реалізовано міні-проект обласного конкурсу розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє".
В урочистому відкриті взяли участь голова Харківської облради Сергій Чернов, депутат Харківської обласної ради Максим Колінько, голова районної ради Володимир Птишник. img 8027.jpg.2

У рамках проекту виконано капітальний ремонт харчоблоку Миколо-Комишуватського навчально-виховного комплексу. Роботи проведені у мийній та основній зала приміщення. Замінено старі водопроводи на сучасні пластикові, встановлено нові крани, підлогу та стіни мийної кімнати, а також підлога та панелі основної зали вкриті плиткою, замінено двері та інше. Загальна сума міні-проекту склала 300 тис грн, з них 150 тис грнвиділені з обласного бюджету.

«Ініціативна група ГО «Рідний край» стала одним з переможців конкурсу «Разом в майбутнє», завдяки чому її проект ремонту харчоблоку в НВК отримав фінансування. Всього у Красноградському районі восени буде реалізовано 10 міні-проектів ,переможців «Разом в майбутнє», на загальну суму близько три мільйони гривень. Зокрема, в Краснограді: спортивні майданчики загальноосвітньої школи №1 та загальноосвітньої школи №3, музична кімната у загальноосвітній школі №2. Тож хочу привітати всіх з днем знань, побажати успішного навчального року», - сказав Сергій Чернов.

img 8030.jpg.2  img 8040.jpg.1  img 8054.jpg.4