Надрукувати
Новини

DSC 4406Із такою емоційною пропозицією до колег-освітян звернулася викладачка інформатики Добренського навчально-виховного комплексу Катерина Озолиньш. Жінка стала переможницею І-го етапу Всекураїнського конкурсу «Учитель року-2017». Його підсумки оголосили наприкінці грудня. Лауреатів і призерів вітали днями у районному Будинку культури.

Кращий педагог року працює в школі десятий рік. Це — її перше серйозне випробування у кар’єрі.

—Подібні конкурси є гарним стимулом для професійного самовдосконалення і зростання, вони підвищують імідж освіти. Певна, що цей досвід буде для мене корисним, зазначила переможниця у розмові з нашим кореспондентом.

Цей конкурс проводився на Красноградщині у трьох номінаціях – «Інформатика», «Біологія» та «Початкова освіта». Лауреатами І-го етапу турніру педагогічної майстерності в районі стали: вчителька біології НВК № 2 Оксана Золотухіна, викладач інформатики Миколо-Комишуватського НВК Сергій Зубов і вчителька початкових класів багатопрофільного ліцею Тетяна Сотнікова. Друге та третє місця посіли вчителі початкових класів — Олена Токар із НВК № 3 та Наталія Кізіченко із НВК № 2.

Їх вітали колеги, рідні та друзі. Почесними гостями урочистостей були начальник відділу освіти райдержадміністрації А. Турова, претендент на посаду першого заступника голови РДА В. Кицюк, голова райради В. Птишник, міський голова В. Максим і керуюча відділенням «ПриватБанк» Ірина Кіприч.

Усім конкурсантам вручили грошові винагороди та пам’ятні подарунки. Музичні вітання винуватцям урочистості подарували вокалісти Тетяна Степаненко та Ірина Стадник, а також вихованці відділення спортивного танцю ДЮСШ (тренер-викладач О. Матвійчук).

Наразі конкурс «Учитель року-2017» продовжується. Переможниця Катерина Озолиньш вже готується до наступного етапу змагань.

Джерело: http://visti-krasnograd.net/