Надрукувати
Новини

День Знань – свято початку нового навчального року. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя… Доброю традицією вищих навчальних закладів Красноградщини та водночас своєрідним «ритуалом» є посвята у студенти.

Сьогодні у районному Будинку культури у теплій та дружній атмосфері відбулася саме така урочиста подія – церемонія посвяти у студенти першокурсників комунального закладу охорони здоров’я України «Красноградський медичний коледж». Першокурсники дали обіцянку присвятити своє життя благородній справі – боротьбі за здоров’я людини, берегти та примножувати кращі традиції коледжу, бути гідними почесного звання студента-медика.

На захід завітав голова районної ради Володимир Птишник, який від щирого серця привітав майбутніх медиків: «Майбутнє — за високотехнологічною медициною, і це диктує нові вимоги до якісної підготовки професіоналів. Тож нехай ваше покликання стати фахівцем охорони здоров’я не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією дарувати людям радість життя та вселяти надію! Все залежатиме від вашого милосердя, наполегливості та одержимості в  освоєнні лікарського мистецтва, якому треба вчитися усе своє професійне життя!»

40531781 403421853521374 1963341112777113600 n fill 500x375