Надрукувати
Новини

волдокачкаПід час робочої поїздки до Красноградського району голова Харківської обласної ради Сергій Чернов разом з головою районної ради Володимиром Птишником відвідали станцію 2-го підйому комплексу водозабірних споруд, де ознайомився зі станом обладнання та якістю води, що подається низці населених пунктів району, а також поцікавився, як проводяться роботи із заміни водогону до районного центру. 

«Станція має ключове значення для району, населених пунктів таких, як Красноград, Піщанка, Наталине та оточуючих сіл, оскільки від стабільності роботи підприємства залежить постачання питної води у ці населені пункти, а саме тридцяти тисячам мешканців Красноградщини. Цього року на ділянці близько кілометру старий водогін буде замінено на сучасний пластиковий, що покращить якість води, що подається. Наступного року роботу потрібно продовжувати, оскільки належить замінити близько 700 метрів водогону», - повідомив Сергій Чернов. 

волдокачка1За словами голови обласної ради, також залишається питання заміни старих насосів на нові, з більшим коефіцієнтом корисної дії. «Будемо шукати фінансування, щоь передбачити 1 млн.грн на заміну трубопроводу, а також 1 млн.грн потрібно, щоб встановити три нових насоси,  таким чином, забезпечити стабільне та якісне постачання води для більшої частини Красноградського району. Спільними зусиллями міста Красноград, району та обласного бюджету реалізовуватимемо цій проект й за два роки зможемо суттєво покращити ситуацію», - запевнив Сергій Чернов.

Джерело: http://www.oblrada.kharkov.ua