6 грудня, напередодні професійного свята працівників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад і громадських активістів, в приміщенні Будинку техніки відбувся урочистий захід, на якому було нагороджено переможців конкурсу "Краща рада району - 2019" та відзачено грамотами та подяками обрасного та районного рівня найактивніших представників самоврядування Красноградщини.
У конкурсі "Краща рада району - 2019" взяли участь одинадцять територіальних громад. Кожна з них отримала відзнаку в окремій номінації.
Отже, Хрестищенська сільська рада перемогла зразу в двох категоріях. Цього року її визнали найкращою радою району з питань соціального захисту населення та підтримки розвитку медичних закладів.
Миколо-Комишуватська сільська рада стала переможницею в номінації "Найкраща рада Красноградщини з питань підтримки та розвитку закладів освіти".
Красноградська міська рада стала лідером у благоустрої населених пунктів.
Найкраще підтримують та розвивають культуру у Зорянській територіальній громаді. А спортом і молоддю найліпше займаються в Петрівській сільській раді.
Прикладом у формуванні та виконанні місцевого бюджету стала Мартинівська сільська рада. Іванівська громада виграла номінацію "Найкраща рада Красноградщини з питань виконання делеговагих повноважень".
Три громади завоювали титул найактивніших.
Відтак, Соснівську сільську раду відзначено за активність щодо виконання делегованих повноважень.
Володимирівську громаду названо найактивнішою в соціальному захисті населення, а Кирилівську сільраду оголосили найактивнішою радою Красноградщини з питань підтримки та розвитку медичних закладів.
І нарешті Почесне звання "Найкраща рада району - 2019" та перехідний вимпел районної ради та Красноградської районної адміністрації було вручено Піщанському сільському голові Світлані Кривенко. Колектив сільради нагороджено відзнакою "Найкраща рада Красноградщини з питань реалізації повноважень органу місцевого самоврядування у 2019 році".
Найкращим навчальним закладом району другий рік поспіль став Піщанський НВК.
Вимпел " Найкращий заклад освіти Красноградського району" та почесну грамоту районної ради отримала директорка НВК Світлана Сливка-Власова.
Від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, теплі слова вітання та почесні відзнаки винуватцям свята передав депутат обласної ради Максим Колінько.
- Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Нехай День місцевого самоврядування об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!
Він повідомив, що днями був прийнятий бюджет області та програма соціально-економічного розвитку Харківщини на 2020 рік. Отже регіон і надалі стабільно розвиватиметься.
Зі словами вітань до учасників урочистого заходу звернувся голова Красноградської районної ради Володимир Птишник.
--Завдяки вашій плідній праці, шановні колеги, кожен куточок Красноградщини, поступово осучаснюється, та стає більш комфортним для мешканців нашого району, - зазначив він.
-Дякую вам за роботу спрямовану на розвиток рідної Красноградщини. Окрема подяка нашим ветеранам. Адже ви - приклад для нинішніх представників народовладдя рідного краю. Найактивнішим працівникам місцевого самоврядування та громадським діячам Володимир Птишник вручив грамоти, подяки та почесні відзнаки районної ради.
Свої вітання учасникам свята також висловили очільник Красноградської РДА Євген Третяков, міський голова Володимир Максим і керівник Наталинської ОТГ Віолета Боровська. Кращих представників місцевого самоврядування вони відзначили грамотами та подяками .
Родзинкою церемонії нагородження були виступи місцевих аматорів сцени. Приємним сюрпризом для учасників урочистостей став виступ заслуженого артиста України, лауреата міжнародних і національних конкурсів, соліста Харківської філармонії Андрія Тимошенка. На свято він завітав на запрошення голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

мс4

мс3

мс5

мс7

мс8

мс9

мс1