Надрукувати
Новини

свят.чернов    СВЯТ РАЗОМ

СВЯТ ПІЩАНКА    святкув ветер

У березні 1917 року було створено Красноградську міську та Красноградську районну ради. Кращих працівників місцевого самоврядування Красноградщини під час сьогоднішніх урочистостей з професійним святом привітали голова обласної ради Сергій Чернов, голова районної ради Володимир Птишник, міський голова Володимир Максим, радник голови районної державної адміністрації  Валерій Кицюк та помічник-консультант народного депутата Анатолія Гіршфельда Ніна Мусатова.

Вшановуючи кращих посадовців і депутатів місцевого самоврядування Красноградщини, Сергій Чернов вручив низку обласних нагород.

Вітаючи земляків, Сергій Чернов, насамперед, подякував ветеранам врядування краю, які долучилися до розвитку всієї держави:

«Цей день - не лише свято 13,5 тисяч депутатів Харківщини різних рівнів, працівників виконавчих апаратів рад, але й усієї громади. Бо від того, як справно надаються адміністративні послуги на місцях, залежить рівень нашого спільного добробуту і те, як оцінюватимуть нашу роботу."

Красноградщина зі свого боку подякувала своїм депутатам за активну участь у житті громади: Золота відзнака Красноградщини за значимий вклад в соціально-економічний розвиток громад Красноградщини і з нагоди 100-річчя від створення Красноградської міської і Красноградської районної рад вручена головою районої ради Володимиром Птишником голові обласної ради Сергію Чернову і депутату облради Максиму Колінько.

В ході святкування були також відзначені кращі ради району. Перше місце посіла Піщанська сільська рада, яку очолює Світлана Кривенко.

Після нагородження відбувся концерт за участі аматорських колективів Красноградщини.

Подарунком Сергія Чернова на святкуванні став пісенний виступ Олександра Кварти.