Надрукувати
Новини

img 8265.jpg.1Цьогоріч Красноградський НВК № 3 відсвяткував сторічний ювілей.
В цей святковий день педагогічний колектив на чолі з директором Григорієм Кашубою приймав вітання.
Серед гостей - голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, депутат Харківської обласної ради Максим Колінько, голова Красноградської районної ради Володимир Птишник.
"Це свято не тільки Красноградщини, а й усієї Харківщини, бо не багато шкіл мають такий вік і таку історію. І я пишаюся, що саме така школа є у Краснограді, - звернувся очільник обласної ради до гостей свята. - Історія каже, що стіни цієї будівлі бачили все: війну, відновлення, розквіт. Сто років - це значний ювілей. Та як би не було, школа ніколи не буває старою. Бо вона завжди наповнена сміхом, радістю, молодістю, енергією та має неповторну атмосферу. Кожен її випускник вдячний вчителям за те, що вони навчили та відкрили шлях до успішного дорослого життя".
Свій сторічний ювілей, зазначив Сергій Чернов, школа відзначає у неперевершеному стані і це завдяки тісній та плідній співпраці місцевої, районної влади з обласною радою, а також самовідданій праці її керівника.
Від депутатів Харківської обласної ради він побажав колективу закладу міцного здоров’я, благополуччя, впевненості у майбутньому. "Найвищою нагородою для вчителя завжди були успіхи та досягнення його учнів. Тож зичу вам якомога більше таких нагород. Нехай всі випускники пишаються тим, що закінчили цю школу. Будьте здорові, щасливі, хай здійснюються усі ваші заповітні мрії", - сказав Сергій Чернов.
Він також вручив у подарунок школі принтер, сканер та факс.

Голова районної ради Володимир Птишник під час свого виступу теплими словами привітав школу зі святом та подякував усім, хто починав нелегкий шлях становлення навчального закладу та нині у ній працює. Він наголосив, що школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь; це ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного; це вчителі-ветерани праці, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців та їх щирі слова подяки.
Володимир Олександрович нагородив відзнаками районної ради кращих педагогів, також вручив сертифікат на отримання посуду для шкільної їдальні.

img 8160.jpg.4  img 8270.jpg.1  img 8290.jpg.2  img 8356.jpg.2