Надрукувати
Новини

поліція

Про співпрацю щодо підтримання стабільної криміногенної обстановки та правопорядку під час робочої зустрічі домовились керівник Красноградського відділу поліції Олексій Стрілець та представники влади Харківщини та Красноградського району.
Цього тижня, в приміщенні приймальні громадян голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, відбулася робоча зустріч начальника Красноградського відділу поліції з головою Харківської обласної Ради Сергієм Черновим та головою Красноградської районної ради Володимиром Птишником.
Під час зустрічі присутні обговорили питання щодо тісної співпраці поліції з органами місцевої та районної влади з метою забезпечення безпеки у місті та районі, профілактики правопорушень, зниження рівня злочинності.
«Налагодження повного взаєморозуміння між поліцією і місцевою владою – це важливий аспект у роботі правоохоронних органів. Адже завдяки співпраці ми зможемо забезпечити правопорядок та безпеку громадян», - зазначив начальник Красноградського відділу поліції Олексій Стрілець.

Джерело: Поліція Красноградщини