Надрукувати
Новини

герб районаНа сесії районної ради затвердили низку важливих питань, зокрема:

  1. Про виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку Красноградського району й делегованих районною радою повноважень на 2017 рік.
  2. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2017 рік.
  3. Про виконання Програми покращення умов та якості надання сервісних (адміністративних) послуг територіальним сервісним центром № 6345 (на правах відділу, Красноградський район, с. Наталине) Регіонального сервісного центру МВС в Харківській області на 2017–2018 роки.
  4. Про виконання Програми підтримки розвитку фермерських господарств у Красноградському районі на 2013-2017 роки.
  5. Про виконання районної Програми зміцнення матеріальної бази, подальшого розвитку сільських закладів культури на 2016-2017 роки (зі змінами).
  6. Про затвердження Районної програми зміцнення матеріальної бази, подальшого розвитку сільських закладів культури на 2018-2019 роки.
  7. Про затвердження Положення про порядок оплати та наданняпільг по оплаті за навчання та погодження розміру щомісячної батьківської плати за навчання в комунальному закладі «Красноградська дитяча школа естетичного виховання».
  8. Про затвердження Положення про надання платних послуг, переліку платних послуг та вартості платних послуг закладів культури Красноградського району, заснованих на комунальній формі власності.
  9. Про внесення змін до Програми розвитку телерадіокомпанії Красноградщини «Центр» (зі змінами).
  10. Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності Красноградської районної державної адміністрації та Красноградської районної ради на 2018 рік.
  11. Про внесення змін до Програми удосконалення медичної допомоги мешканцям Красноградського району в рамках єдиного медичного простору на 2017-2020 роки (зі змінами).
  12. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Красноградського району на 2018 рік.
  13. Про внесення змін до Програми «Питна вода Красноградського району на 2012 – 2020 роки» (зі змінами).
  14. Про внесення змін до Комплексної програми «Новий освітній простір Красноградщини» на 2015-2019 роки (зі змінами).
  15. Про створення комунального закладу «Красноградський інклюзивно-ресурсний центр Красноградської районної ради Харківської області» зі статусом юридичної особи.
  16. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості робіт по будівництву, реконструкції та капітальному ремонту об’єктів на 2018 рік, що споруджуються із залученням бюджетних коштів.
  17. Про внесення змін до рішення районної ради від 14 грудня 2017 року № 616-VІІ «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього.
  18. Про припинення шляхом перетворення КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» в Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району».

Розглятуні та ухвалені питання, що стосуються комунальної власності.

У розділі «Різне» обговорили наступні питання:

1. Про проведення звітів депутатами Красноградської районної ради.

2. Про подання декларацій майнового стану депутатами Красноградської районної ради.

3. Про розгляд депутатського запиту Малишева Олександра Володимировича щодо виділення коштів на виконання вимог припису Красноградського РВ ГУ ДСНС.

4. Про розгляд депутатського запиту Страшка Олександра Михайловича щодо порушення конституційних прав громадянина України на житло.

5. Про розгляд депутатського запиту Малишева Олександра Володимировича щодо використання бюджетних коштів Наталинською сільською радою.

6. Про розгляд депутатського запиту Страшка Олександра Михайловича щодо порушення прав на власність громадянина Журби Миколи Павловича.

7. Про надання дозволу на підвіз робітників бюджетних установ шкільним транспортом без зміни маршруту;

8. Про надання дозволу на проведення експертизи устаткування «Планетарій без купола» щодо відповідності до вимог з технічної експлуатації.