Надрукувати
Новини

den nebesnoji sotni

Дорогі красноградці!
Указом Президента України № 69/2015 на підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, вставлено в Україні День Героїв Небесної Сотні, який відзначається щорічно 20 лютого.
Вони – Герої, бо герой – це той, хто не шкодує себе заради інших. Ми всі в боргу перед цими людьми – і тими, хто вцілів, і тими, хто утворив Небесну Сотню та спостерігає за нами з небес. Дуже хочемо вірити, що їхні смерті не були марними, що ціною їхнього життя стане краще Україна. Знаємо, що український народ після Революції Гідності став іншим і вже ніколи не буде терпіти неправди та несправедливості.
Просимо згадати і вшанувати в ці дні Героїв Небесної Сотні.
Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну - рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу.
Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями, перед пам'яттю загиблих співвітчизників.
Герої не вмирають!
З повагою, голова районної ради Володимир Птишник, виконавчий апарат районної ради та депутатський корпус VII скликання