прийомНа особистий прийом до голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, якій він сьогодні проводив у Краснограді, прийшло більше тридцяти осіб.

Більшість звернень стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування, сприяння у вирішенні житлових проблем та питань правового характеру. Основна частина звернень отримала позитивне рішення на місці, інші питання Сергій Чернов взяв під особистий контроль.

Для районного центру залишається гострим питання встановлення індивідуальних газових лічильників, особливо для пенсіонерів та малозабезпечених сімей. На прийом до голови обласної ради прийшла група мешканців багатоквартирних будинків, в яких були встановлені єдині для всієї будівлі газові лічильники. Заявники вважають несправедливим, що всі мешканці повинні платити однакову ціну за спожитий газ, оскільки кожна сім’я споживає різний об’єм в залежності від економії. 

Сергій Чернов з ними погодився і запевнив, що разом із Красноградським міським головою Володимиром Максимом звертатиметься до народних депутатів та Міністерства стосовно врегулювання цього спірного питання.

Джерело: http://www.oblrada.kharkov.ua