Надрукувати
Новини

         У селі Миколо-Комишувата відбулася зустріч керівництва ПАОП «Зоря» з мешканцями та власниками земельних паїв. Генеральний директор ПАОП «Зоря» Павло Герман розповів про роботу сільськогосподарського підприємства, плани розвитку, здобутки, а також про можливість отримання коштів за земельні паї шляхом оформлення банківської карти і отримання готівки в банкоматі.

Під час робочої поїздки до зустрічі долучився голова районної ради Володимир Птишник, який проінформував мешканців про стан справ в районі, хід робіт з будівництва об’єктів, на які виділено кошти державних і обласних субвенцій, реформування в галузі медицини, перспективи розвитку громад.

Присутніми були озвучені проблемні питання в сфері автомобільного сполучення, дротового зв’язку, газопостачання та інше. Володимир Олександрович уважно вислухав та занотував всі звернення, які пообіцяв вирішити позитивно на рівні району, а інші – довести до відома голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, який завжди оперативно реагує на звернення та надає в межах своєї компетенції допомогу у вирішенні питань лікування, матеріальних та інших проблем.

IMG 3d807555e9892cc4d5996a1d3557ed16 V