6nXyrR0IH9IСьогодні під головуванням В. Щепіної, голови конкурсної комісії, заступника керуючого справами - начальника загального відділу виконавчого апарату районної ради, відбувся конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування. Для участі в конкурсі до комісії подані 4 заяви. На заміщення вакантної посади головного спеціаліста фінансово-господарського відділу виконавчого апарату районної ради заяв не надійшло.

Конкурсна комісія розглянула подані документи від кандидатів, визначила їх відповідність вимогам «Порядку проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування».

QUOU N5DGMgБуло проведено іспит на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень посадової особи місцевого самоврядування. 

Проведені співбесіди з кандидатами на посади з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, особистих якостей вимогам до професійної компетентності та до відповідних посадових обов'язків. 

За результатами проведених випробувань переможцями конкурсу стали:

- на зайняття вакантної посади керуючого справами виконавчого апарату районної ради - Фролов Костянтин Михайлович;

- на зайняття вакантної посади головного спеціаліста загального відділу виконавчого апарату районної ради - Полякова Любов Олександрівна;

- на зайняття вакантної посади провідного спеціаліста загального відділу виконавчого апарату районної ради - Ноздрачова Оксана Миколаївна;

- на зайняття вакантної посади провідного спеціаліста організаційного відділу виконавчого апарату районної ради - Балазюк Вікторія Григорівна.

 jMYdBxfmLZQ    5cHQf1eFCZI   PqqNHima Fc   0NNeUnd43tU